Behandelingen

Homeopathie

Homeopathische geneesmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke stoffen zoals mineralen, planten of dierlijke producten. De geneesmiddelen stimuleren uw eigen herstelvermogen. Uw lichaam wordt aan het werk gezet om storingen op te lossen.

lees meer >>

BIT (Bio-Informatie Therapie)

Biofysische Informatie Therapie is een energetische therapievorm waarbij frequentieafwijkingen van de afzonderlijke organen geregistreerd worden en verstoorde trillingen kunnen worden hersteld, waarna het zieke orgaan zijn natuurlijk regeneratieproces kan hervatten. Het eigen afweersysteem wordt hiermee geholpen om genezing in gang te zetten.

lees meer >>

MRT (Matrix Regeneratie Therapie)

De Matrix Regeneratie Therapie bevrijdt het weefsel van belastende stoffen en zorgt ervoor dat het lichaam die stoffen afvoert, waarna het zich kan herstellen en beter in staat is om op nieuwe impulsen te reageren. De MRT is een systeem dat drie samenwerkende en elkaar versterkende functies combineert:

  • Bio-informatie Therapie (BIT)
  • Gelijkstroombehandeling van het weefsel
  • Petechiale zuigmassage

lees meer >>

CHT (Colon Hydro Therapie)

Met CHT worden de darmen grondig gereinigd en wordt de reinigende werking van de darmen gestimuleerd. De dikke darm wordt volledig gevuld met water, waarna het water wordt afgevoerd, tezamen met achtergebleven afvalstoffen. De behandeling wordt enkele malen herhaald om zogenoemde slakken (opgehoopte afvalstoffen) los te weken en definitief te verwijderen.

lees meer >>

Neuraaltherapie

Neuraaltherapie is het inspuiten van kleine hoeveelheden procaïne of xylocaïne in uw huid en vaak dieper in het lichaam om (chronische) klachten op te lossen. Procaïne en xylocaïne zijn stoffen die al heel lang worden gebruikt voor plaatselijke verdovingen.

lees meer >>

Orthomoleculaire geneeskunde

lees meer >>

ZMR ( Zell Milieu Revitalisierung)

Hiervoor wordt u voorlopig doorverwezen naar www.z-m-r.de

Leave a Reply